VISION BOARD

osobní rozvoj Mar 12, 2021

Víte, že jsem velká zastánkyně toho, že bez cílů člověk jen tak povlává ve větru a žije na autopilota. Proto jsem se rozhodla, že vám nejen ukážu, jak si já vyrábím svůj vision board, ale že vám i vysvětlím, proč byste k němu měli napnout svou pozornost i vy.

Jak říkám – co není napsané, nikdy se nestane. A to samé platí nejen o písmenkách, ale i obrázcích. Vision board (nástěnka snů) je vizuálním vyjádřením vaší energie a kam jí směřujete.

Jak určitě víte, lidské podvědomí se nedokáže samo, jen tak, transformovat do podoby, do které byste si přáli. Ale můžete ho zásobovat vizuálními obrazy toho, jak chcete, aby fungovalo.

NEJDŮLEŽITĚJŠÍ BODY, KTERÉ MĚJTE NA PAMĚTI:


Nástěnku tvořte z věcí, které OPRAVDU chcete. Po kterých toužíte. Ne ty, které mají ostatní. Ale které skutečně něco znamenají pro vás!
Při tvoření neříkejte “takhle to jednou bude”, ale “takhle to JE!”
Nemusíte používat jen obrázky nebo fotky, ale klidně i text, který si nalepíte, nebo napíšete sami. Určitě už jste ode mě slyšeli miliónkrát, že když se pero dotkne papíru, začnou se dít zázraky.
Soustřeďte se na všechny 4 základní životní roviny: fyzickou, mentální, emocionální i duchovní.
A ať vám trochu ulehčím práci, připravila jsem pro vás ke stažení předlohu! Stáhněte si předlohu, vytiskněte si jí (doporučuju na papír A3, ať máte místo na kreativitu) a můžete začít tvořit, třeba podle návodu ve videu dole.

 

Než se do toho pustíte, mrkněte se na video, které jsem pro vás natočila. Je to návod krok za krokem, ať vám to jde od ruky

 

Přeju vám nádherné tvoření a nezapomeňte na to, že občas se “stane život” a vaše cíle a priority se změní. To znamená, že svůj vision board můžete přepracovat, nebo ho udělat úplně znovu a nemusíte čekat na 1. ledna 😉


Xo, Vaše

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.