MOJE KANCELÁŘ MÁ NOVOU FASÁDU

osobní rozvoj Mar 12, 2021

Krásný den, moji milí! Tak jsem se do toho nového roku obula a kromě úklidu v duši, který už teď provozuju tak nějak pravidelně, jsem se vrhla i do přestavby našeho aťasu ve Škole stylu.

Už asi víte, že mě k tomu dohnala nabídka na vlastní pořad (která je mimochodem stále ve stádiu vyjednávání 🙂 ). Protože jsme to já i štáb chtěli natáčet u mě v kanceláři/ateliéru, rozhodla jsem se, že to musí být “v novém”.

A teď se podržte, na celou přestavbu jsem měla přesně DVA DNY! Takže Barunka vyrazila pro rámečky a záclony, vrtaly jsme garnyže, tiskly fotky, přitloukaly rámečky…

Já jsem mezitím bombardovala eshop BONAMI, aby mi s tou akcí “kulový blesk” pomohli. Během jediného dne mi naskladnili všechno, co bylo potřeba (jen sedačka chybí, protože jsem si pochopitelně vybrala tu, která má dodací lhůtu 3 měsíce, to jsem celá já).

Nechci se úplně vytahovat, ALE i když jsem na to měla jen 2 dny, stejně jsem stihla zařídit u BONAMI slevový kód pro VÁS!!!


Až do konce března 2019 dostanete 10% slevu při zadání kódu 10SKOLASTYLU


Odkazy na konkrétní produkty z mého výběru najdete pod článkem a tady máte ještě fotku PŘED A PO 😉 Tak schválně, jestli poznáte deset rozdílů 😀

Mějte nádherný nový týden a brzo zase “napočtenou”.

Xo, Vaše

Za spolupráci ještě jednou děkuju Bonami a pro vás informace: toto není placená reklama. Jen mi opravdu pomohli a mají tam krásné věci, které by se vám zkrátka mohly hodit, tak vám o tom říkám ;-)

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.