ZÁKLADY JARNÍHO ŠATNÍKU

móda & styling May 28, 2022

Krásný den vám přeju, moji drazí čtenáři! Třetí den v trenčkotu pro mě žádný problém. Nápadů na outfity mám tak na půl roku dopředu, ale texty článků už mi krapítek dochází. V sobotu vám pravděpodobně už jen popřeju hezký víkend :-). Kabát už šel do práce, na rande a dneska je to “jen tak po venku” outfit. Čili víc “normální” už to být nemůže. Ale říkala jsem si, že občas neuškodí sáhnout po úplné klasice, kterou má v šatníku opravdu každá z nás.

Původně jsem si chtěla k džínám vzít tenisky. Jenže jak džíny úplně nelichotí ženským tvarům (bodejť by jo, když je to typicky pánská záležitost), tak ještě s teniskama bych byla za...

Continue Reading...

4 KABELKY NA CELÝ ŽIVOT

móda & styling May 28, 2022

Krásný den, moji drazí! Než se pustíme do kabelek, tak vás musím poprosit hned na úvod ještě o pár dní vaší trpělivosti a porozumění pokaždé, když se stavíte u mě na blogu a místo nového článku na něm najdete… nic :-). Ve čtvrtek a v pátek zabalím, v sobotu se přestěhuju, v neděli vybalím a v pondělí konečně nastoupí nová posila. A pak už budu sázet článek za článkem, že se z toho jak vy, tak já, zblázníme ;-). A kromě toho pro vás chystám tolik krásných věcí (dárečků a slev na takové značky, že tomu neuvěříte), že na tohle “nestíhací” intermezzo doufám brzo zapomenete.

A teď už rovnou na kabelky. Hned na úvod upozorňuju, že tenhle článek není pro...

Continue Reading...

V PÁNSKÉM STYLU

móda & styling May 28, 2022

Krásný den, moje drahé! Jako každý rok i letos s přicházejícím létem dorazila i věčná otázka: Co si vzít na svatbu kamarádky? A kupodivu v mém věku to letos opět čeká i mě (což mě pochopitelně naplňuje velkým optimismem, haha). Na oblečení na svatbu není nic složitého. Dám vám jen 2 rady, se kterými si vystačíte na každé svatební léto:
Zapomeňte na klišé, že na svatbu se nesmí přijít v bílé (nebo černé) a pamatujte si, že pro váš styling je nejdůležitější jediná věc: PŘÁNÍ NEVĚSTY! Když nevěsta vyjádří touhu, aby všichni přišli v brčálově zelené, přijdete v brčálově zelené, protože je to její den a vy jí tím dáte najevo svůj respekt...

Continue Reading...

V PÁNSKÉM STYLU

móda & styling May 28, 2022

Krásný den vám přeji! Novoroční předsevzetí zatím úspěšně plním, ale nějak mi nedošlo, že když začnu znovu po takové době trénovat, bude to bolet. A když chci psát 3-4 články týdně, tak k tomu potřebuju ruce. A ty bolí. Hodně . Takže dnešní článek bude takový oddychový, ať to máme vyvážené a ať mi ty ruce neupadnou dřív, než přejde svalová horečka.

Když jsme fotili tenhle outfit, můj tatínek se velmi opatrně zeptal: “Není to už moc klučičí?” Pořád na mě huláká, že si ničím nohy v podpatkách a že v šatech nastydnu, a když se nabalím a skočím do tenisek, tak je z toho v šoku :-). Jenže ten den jsem měla “běhací” (NE, že bych měla dysentérii, jen jsem měla hodně schůzek), takže se ty...

Continue Reading...

OUTFIT NA SVATBU

Uncategorized May 28, 2022

Když jsem editovala tyhle fotky, pokaždé mě napadl popisek “Paní Radová na nedělní procházce po kolonádě” . Jenže když jdete na svatbu kamarádky, která je taktéž 40+, tak si to žádalo poněkud sofistikovanější přístup a trochu víc elegance, než mi bylo příjemné. Kdybych bývala byla věděla, co tam přijde za módní kreace – zejména velikosti pánských sak byly naprosto alarmující – tak se na to vykašlu a jdu v teplákách… No, to asi ne, přece jen pořád souhlasím s Oscarem Wildem, že “You can never be overdressed or overeducated.”

Každopádně to můžete brát jako inspiraci co na sebe pro slavnostní společenské události, když nechcete/nemůžete jít v černé. Tohle byla svatba ve vesnickém...

Continue Reading...

DOKONALÉ SAKO

móda & styling May 28, 2022

Aaaaaaa, máme to tady! Počásko jako vymalované, takže všechny outfit posty odteď celý příští půlrok budou vypadat takhle:
Zmoklé vlasy ála rousňák.
Světlo jako kdyby někdo běhal kolem objektivu s lucerničkou.
Polozavřené oči, protože mi kapky deště cákají na bulvy.
Výrazná převaha černé barvy.

Slíbila jsem vám minule, že vám dám tip na další skvělou věc, která vám pomůže přečkat tohle divnopočasí ve zdraví (a se stylem). Kromě dlouhého kardiganu je to SAKO. Tady mám pro vás zase jednoduché tipy, na co si dávat pozor při jeho nákupu:
Aby vám co nejvíc zúžilo/prodloužilo postavu, mělo by končit cca na bocích (v nejšiřší části vašeho těla).
Zapomeňte na krátká vypasovaná...

Continue Reading...

SICILSKÉ POSTŘEHY

osobní rozvoj Mar 12, 2022

Krásný den, moji milí! Chtěla jsem vám původně sepsat postřehy ze Sicílie, kde jsem strávila pár dní u své dlouholeté kamarádky, která si tam (netuším proč) v jedné zapadlé horské vesničce pořídila domeček. Ale po dokončení článku jsem zjistila, že všechny zmíněné věci se netýkají Sicílie, ale života vůbec. Jen jsem si je dál od domova (a od signálu) nějak víc uvědomila.

Takže vám dnes prozradím, čím mě dostalo osmileté dítě, jak vypadal střet on-line a off-line světa a co jsem si ze Sicílie odvezla. Jo a úplně nakonec vám ukážu, co jsem na Sicílii přivezla a do poslední kapky spotřebovala… a hned po návratu domů přiobjednala, protože s tím chci strávit zbytek léta ;-).

...

Continue Reading...

MOTIVAČNÍ KNÍŽKY

osobní rozvoj May 11, 2021

Dobré ráno (nebo kdykoli budete tenhle článek číst) vám všem, moji milí! Možná jste to zaregistrovali (ale možná taky ne, v záplavě všech blog postů, co se na vás valí každý den, stejně jako na mě), ale já měla normální prachsprostou tvůrčí krizi. Což je v případě, že máte jakoukoli alespoň trochu kreativní práci, dost průšvih.

Nedokázala jsem vymyslet nic pořádného, a když už se to přece jen povedlo, tak mi to nebylo dost dobré, aby se to dalo zveřejnit. Byla jsem přesvědčená, že všechno, co za to stojí, už bylo vymyšleno, řečeno, napsáno nebo nafoceno. Možná to bylo tím, že jsme měly všechny v práci tak dlouhé volno. Přece jen se do toho rozjetého kolotoče blbě naskakuje a když jste v zápřahu v podstatě...

Continue Reading...

JAK ZASTAVIT PADÁNÍ VLASŮ

kosmetika May 11, 2021

Krásný den, krásky moje! Tenhle článek je na speciální přání spousty z vás, které mi píšete, co dělat s extrémním padání vlasů. Když už se mě ptaly i moje blogerské kolegyně a dokonce moje maminka, začala jsem pátrat. Protože já mám napletené vlasy, tak tenhle problém nemám (nebo o něm aspoň nevím ). Proto jsem se šla i já poradit, abych vám mohla doporučit produkty, které opravdu fungují, aniž si je můžu na sobě ověřit.

Notabene víte, že já jsem tělem, duší i vlasama Oribe holka . Jenže značka Oribe je geniální především díky svým stylingovým přípravkům. Značka, o které vám budu psát dnes, je naopak specialista na péči o různě poškozené vlasy. Ale jinak je...

Continue Reading...

POMŮŽE VÁM KOLAGEN PROTI VRÁSKÁM? Tohle potřebujete vědět.

kosmetika May 11, 2021

 

Taky jste si toho všimly? Když jste se probudily ve dvaceti a přes půl obličeje jste měly obtisknutý pošltář, stačilo si jít vyčistit zuby, uvařit kafe a za tu dobu byl otisk pryč. Já se nedávno v kanclu přistihla, jak se zkoumám v zrcadle, co to mám za rýhu na obličeji. Předesílám, že byly 4 hodiny odpoledne. A víte co? Byl to stále ten obtisknutý polštář!

Můj kamarád mi tuhle vyprávěl, že ještě odpoledně měl na ruce obtisknuté ucho, jak jí měl celou noc nataženou pod hlavou

To jsou hmatatelné důkazy toho, že nám v těle chybí kolagen. To je ta bílkovina, která udržuje naší kůži pevnou a bez vrásek (a kromě toho dělá ještě spoustu užitečných věcí s chrupavkami, klouby, vlasy, nehty, cévami… ). Všeobecně se má za...

Continue Reading...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.