ZÁKLADY ŠATNÍKU/JARO

móda & styling Mar 06, 2021

Krásný den, moji drazí! Tak jsem v pátek lehla a předposlední outfit ze zootí výzvy nedopsala a poslední ani nenafotila. Ale aspoň jste ho mohli vidět na mém instagramu (nápověda: bachařský overal 🙂 ). Každopádně jsem tenhle utíkáček nosila opravdu celý týden, mezitím byl 2x v pračce i sušičce a přežili jsme to oba. V tomhle outfitu jsem ho měla s LBD (little black dress = malé černé). To je další věc, na kterou já nedám dopustit už několik let. Je to totiž nezbytnost nejen jarního, ale celoročního/celoživotního šatníku.

Malé černé se totiž hodí na tisíc společenských událostí: od návštěvy kostela, restaurace, divadla, od křtin, přes promoce, až po pohřeb.

Tyhle, co mám na sobě, jsou taky ze ZOOTu a odkaz na ně najdete dole pod článkem. Co je na nich super, je elastický materiál a to, že mají sice zavinovací efekt, ale přitom jsou “vcelku”. A ten pásek se dá skutečně posouvat, takže můžou “růst” s vámi 😉 .

Tenhle outfit mám extra ráda. Celý den jsem k němu měla obyčejné bílé tenisky a s tím šátečkem to vypadalo hodně francouzsky. Večer jsem šla na jednu akci (ne úplně hoch nóbl), tak jsem z kufru auta vylovila tyhle nazováky a hned to celé dostalo zas jiný šmrnc.

Fotky dělala po dlouhé době moje drahá Markétka, mimochodem pravděpodobně nejvtipnější (a nejmenší) člověk v mém životě. Když se na mě podívala, jak jsem ladně vyskotačila z auta v teniskách a s rozeplou chanelkou, ze které všechno lítalo, zeptala se: “A to budeme fotit kecky a pytlík?” Jsem jí málem tím pytlíkem vzala po hlavě 🙂 .

Každopádně díky jejímu humoru vzniklo pár momentek, o které jsem se s vámi podělila na svém instagramu. Mrkněte se, myslím, že fakt stojí za to!

 

 


A ještě na závěr pár veledůležitých sdělení:

1. Tenhle týden je můj NAROZENINOVÝ! Jupí! Holky, víte, jak nesnáším surprise party, takže Jani, Luci, Baru, okamžitě na to zapomenťe!

2. Budu znovu pracovat s Kristelkou!!! Na úplně novém projektu a strašně se na to těším, protože tu holku miluju a profesionálně obdivuju. A dohromady nám to skvěle funguje, takže výsledek prostě nemůže dopadnout jinak, než vtipně.

3. Udělal jsem rozhovor pro Blesk pro ženy a ačkoli měl původně být o kariéře a módě, samozřejmě je celý o dětech :-). Dám vám na facebook odkaz, protože už mi psalo tolik z vás, že ho stejně neutajím a i když jsem ho nečetla (a autorizaci ani nemluvě), prý není úplně blbý.


Mějte krásný den i týden, doufám, že aspoň virtuálně spolu oslavíme moje dvě 4 (teď nemluvím o velikosti svého dekoltu) a nezapomínejte občas poděkovat. Protože v tak krásném počasí to půjde úplně samo.
Xo, Vaše
podpis_ja-1
Trenčkot – ZOOT

Šaty – ZOOT

Šátek – FREY WILLE

Hodinky – DANIEL WELLINGTON

Náramek – FREY WILLE

Prsten – TIFFANY & CO.

Kabelka (alias pytlík) – CHANEL

Boty – ASH
P.S.: Ještě do konce tohohle týdne máte 10% na jakýkoli nákup (kromě zlevněných věcí a kolekce DOBRO) na ZOOT.CZ. Stačí zadat slevový kód: ALENKA10.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.