ZÁKLADY JARNÍHO ŠATNÍKU ČÁST 1.

móda & styling Mar 06, 2021

Krásný začátek nového týdne, moji milí! Tentokrát bude trochu jiný – přijala jsem totiž výzvu ze ZOOTu, abych si vybrala jedinou věc a nosila jí celý týden na různé způsoby, na různé příležitosti. Takže jsem přijala a navíc jsem si řekla, že vám na téhle výzvě ukážu základy jarního šatníku.

Možná, že si někteří z vás myslí, že “pořád nosím to samé”. Proč, když pracuju v módě už skoro 20 let, nenosím pokaždé jiný módní trend? Jenže v tom to přesně je. Když jsem v módě začínala, nebyl módní trend, který bych neměla v šatníku (a bavil mě tak měsíc). Měla jsem skoro 300 párů bot (v polovině se nedalo ani stát, natož chodit!). A postupně, když už jsem vyzkoušela opravdu skoro všechno, tak jsem víc a víc začala oceňovat kvalitu namísto kvantity. Teď už mám ve svém šatníku věci, které mají kvalitní střihy i materiály, jsou v základních barvách a dají se kombinovat navzájem. Takže “nosím pořád to samé”, protože to prostě “pořád funguje”. Ale vím, že k tomuhle se asi musí dospět, dozrát, prostě zestárnout. Aspoň nějakou výhodu ten pokročilý věk má!

Takže vám představuju hvězdu tohoto týdne: TRENČKOT. Jako první vám ukážu nejjednodušší variantu outfitu “DO PRÁCE”: černé úzké kalhoty pánského střihu, bílá blůza (nebo košile), lodičky na středním podpatku, velká kabelka, minimalistické šperky a samozřejmě trenčkot.

Trenčkot jsem si vybrala ten nejuniverzálnější – v délce ke kolenům. Ten se totiž hodí jak k elegantní variantě outfitu, tak na volný čas, ale klidně i k dlouhým večerním šatům. Prostě ho v téhle délce užijete nejvíc a také nejvíc lichotí postavě!

A kromě trenčkotu najdete dole pod článkem odkaz i na tyhle kalhoty. Víte, že mám… no řekněme hodně ženskou postavu a sehnat na sebe kalhoty pánského střihu, které na mě budou úzké a ne skinny, to je téměř nemožné. Tyhle od s.Oliver ze ZOOTu sedí dokonale. Navíc jsou z takového zvláštního materiálu – jsou elastické, ale ne tak, že by se na mě přilepily a zároveň dost pevné, aby držely tvar.

 

 


V příštím outfitu vám ukážu, s čím nosit trenčkot, když jdete na první rande ;-).

A abyste z celé téhle ZOOTí taškařice i vy něco měli, tak po celou dobu ZOOTí výzvy máte ode mě 10% na jakýkoli nákup (kromě zlevněných věcí a kolekce DOBRO). Stačí zadat slevový kód: ALENKA10.

Mějte se zatím krásně a kdybyste potřebovali s čímkoli poradit, pište! Teda, prosím vás pěkně, hlavně se mě neptejte, co nosit, když jste čerstvá maminka. Od toho tu jsou vážně jiné blogerky, poněkud, no poněkud s dětma 🙂 Ale všechno ostatní snad zvládnu zodpovědět.
Xo, Vaše
podpis_ja-1

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.