ZÁKLADY JARNÍHO ŠATNÍKU

móda & styling May 28, 2022

Krásný den vám přeju, moji drazí čtenáři! Třetí den v trenčkotu pro mě žádný problém. Nápadů na outfity mám tak na půl roku dopředu, ale texty článků už mi krapítek dochází. V sobotu vám pravděpodobně už jen popřeju hezký víkend :-). Kabát už šel do práce, na rande a dneska je to “jen tak po venku” outfit. Čili víc “normální” už to být nemůže. Ale říkala jsem si, že občas neuškodí sáhnout po úplné klasice, kterou má v šatníku opravdu každá z nás.

Původně jsem si chtěla k džínám vzít tenisky. Jenže jak džíny úplně nelichotí ženským tvarům (bodejť by jo, když je to typicky pánská záležitost), tak ještě s teniskama bych byla za úplného chlapa. Proto ty podpatky.

A protože k tomuhle outfitu vážně není nutné cokoli dalšího psát, nebo nedejbože radit, tak si uděláme po delší době soukromé okénko. Neva? Doufám, že jste se mnou dali 7 denní výzvu vděčnosti a hlavně, že jste viděli výsledky na vlastní oči. Já už jsem sice začala vloni, ale občas prostě zapomenu (chvíli to trvá, než se z toho stane běžná denní činnost). Proto jsem si to s váma ten týden moc ráda zopakovala. A mám jeden velký důkaz, že to funguje – všechny vaše vzkazy, které mi píšete na mém instagramu! Za posledních pár dní jsem si tolikrát přečetla, jak moc se se mnou pobavíte, jak optimistická jsem a jak vám předávám energii, zlepšuju den. No nafoukali jste mi pod pytlík, ne že ne 😉 a nikdy vám za to nedokážu dostatečně poděkovat.

Ale… když si vzpomenu, v jakém stavu byla moje mysl ještě před pár měsíci, jsem opravdu vděčná, že se mi tohle se sebou podařilo udělat. Kdybyste mě potkali loni v září, tak byste… řekněme, že na kafe byste se mnou jít určitě nechtěli. Proto se teď u každého vašeho vzkazu nebo komentáře o mém optimismu a energii usmívám jak měsíček na hnoji. Protože vím, kolik úsilí mě to stálo a hlavně, že se mi to úsilí několikanásobně vrátilo.

Takže základy šatníku nezáklady šatníku, chci vám dneska znovu poděkovat za to, že se mnou sdílíte moje zkušenosti a jdete po stejné cestě. I když jste na druhé straně monitoru, stejně jsem ráda, že vás tam někde mám! DĚKUJU!!!

 

A zítra zase šup do šatů :-). Užijte si nádherný den!
Xo, Vaše
podpis_ja-1
Trenčkot – ZOOT (K DOSTÁNÍ TADY)

Tričko – COS

Džíny – LINDEX

Boty – TEZYO

Náramky – FREY WILLE, JCREW
P.S.: Pořád platí, že po celou dobu ZOOTí výzvy máte ode mě 10% na jakýkoli nákup (kromě zlevněných věcí a kolekce DOBRO). Stačí zadat slevový kód: ALENKA10.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.