WEEKLY REVIEW/ TÝDEN V OBRAZE

móda & styling Mar 06, 2021

Krásný den, moji milí! Řeknu vám, že když občas vytáhnu zadek z kanclu, mám pak tolik fotek, že je mi úplně líto vám je neukázat. A protože vím, že spousta z vás se s Instagramem nekamarádí, takže nemáte šanci je vidět, budu vám je střádat a pak vám sem na blog napíšu, jaký jsem měla uplynulý týden.

Je v tom jen jeden háček, v pátek už si nepamatuju, co se dělo v úterý, takže spoléhám na svůj on-line kalendář, psaný deníček (vděčnosti, o tom už jsem vám říkala) a vzpomínky mých ne/blogerských kamarádek, jimž ještě slouží paměť (narozdíl ode mě).

V pondělí jsme poslali do tisku letní vydání časopisu pro našeho klienta a byl to takový zápřah, že se mi z toho klepaly nohy. Nevím, jestli z vás někdo už pracovat na nějakém časopisu, ale celé to vymyslet, zprodukovat, nastylovat, nafotit a napsat vážně není úplně easy. Proto jsem si na zbytek týdne naplánovala už jen samé krásné věci:

Jako třeba úterní snídani se svou dlouholetou kamarádkou Míšou, se kterou jsme nejdřív studovaly, pak se úplně náhodou potkaly v jednom kanclu v Elle a chvíli to vypadalo, že jsme siamská dvojčata. Ale jak už to v životě bývá, někdy tahle hodně pevná přátelství rozdělí chlapi, někdy práce, a u nás to bylo obojí. Naštěstí má většina hádek expirační dobu, takže už si po těch pár letech zase můžeme užívat přítomnost té druhé bez výčitek. I když jsme se neviděly strašně dlouho, já si tu naší snídani v Savoyi moc užila. I přesto, že mě hned po dosednutí zlil číšník javorovým sirupem od hlavy až k patě. Ale aspoň jsme snídaly zadarmo 🙂 .

Středa ovšem byla ukázkově blogerská! Ráno jsme posnídaly v restauraci Next Door Zdeňka Pohlreicha a mistr nám dokonce kuchtil osobně. To všechno díky Swatch hodinkám, které se k nám do Čech vrátily po 10 letech. A jestli chcete vědět, jak působí šéfkuchař v reálu, tak přesně tak, jako v televizi (ne, že bych ho v televizi viděla, ale když jsem ho popisovala svému tatínkovi, tak to tvrdil). Je to drsňák a má u všech neskutečný respekt. Ale přitom se umí tak krásně usmát a taaaaak voní :-).

Jak už jsem říkala, středa byla vážně blogerská – hned po snídani jsem totiž vyrazila do Asklepionu, kde se rozhodli mi pomoct s mými extrémně potícími se dlaněmi. Ještě vám o tom celém napíšu detailně, protože tenhle problém evidentně trápí obrovskou spoustu z vás.

Celou středu jsme zakončili s blogerským gangem na party Instaxu (to jsou ty super cool foťáky, ze kterých rovnou lezou fotky). Jídlo bylo, pití taky, dokonce balónky a létající labutě (jakože kolotoč). Já byla už v 8 hodin vorvaná jako ta labuť, a to jsem ten den vlastně skoro nic neudělala! Nechápu, jak ty moje mladší blogerské kolegyně stíhají v tomhle zápřahu pracovat/studovat a ještě k tomu blogovat?!

Konec týdne už nestojí ani za zmínku, protože na mě skočilo něco fakt ošklivého a já strávila dva dny střídavě v ložnici a na toaletě :-). Sobotu jsem si dala ozdravnou a vyrazila s Luckou The Hubs fotit outfit a zkusit sníst slepičí vývar. Dopadlo to tak, že jsme obě v podstatě vdechly 3 řízky a bramborovou kaší, načež jsem usoudila, že už jsem zdravá a dorazila se zmrzlinou :-).

Shrnuto podtrženo – dokončila jsem další velkou zakázku, několikrát se přejedla, už se mi nepotí ruce a venku je krásně 😀 Ať máte nádherný týden a já doufám, že se mi přihodí další hezké věci, o kterých vám budu moct poreferovat.
Xo, Vaše
podpis_ja-1

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.