VÁNOCE U TIFFANYHO

móda & styling Mar 06, 2021

Když dostanete pozvání na snídani u Tiffanyho (doslova a do písmene), spadá to přesně do kategorie “pozvání, které se neodmítá”. Obzvlášť proto, že takové cti se dostane jen jedné blogerce! A neuhodnete, kdo to byl letošní Vánoce :-). Vzala jsem pod paží blogerskou kolegyni Lucku The Hubs (opět doslova a do písmene, protože strašně zhubla, haha), protože svěřit na takový projekt foťák do ruky mému slepému skoro sedmdesátiletému tatínkovi jsem si vážně netroufla. Lucka to zvládla se ctí, no posuďte sami.

Mohla jsem si vybrat na focení jakýkoli šperk – na focení, bohužel ne pro sebe :-). Ale pobíhat po obchodě v náramku za půl miliónu, to byl zážitek na celý život.

Kolekce Tiffany T je mojí srdcovkou, tu jsem musela nafotit, i kdybych nechtěla. Vybírala jsem tentokrát výraznější šperky, protože ta malá titěrná “téčka” na mě vypadají trochu nepatřičně. Ale v těch mohutných diamantových, v těch jsem se cítila, jako bych se s nimi narodila.

A jak jsem celý život T holka, tak jsem poprvé uviděla kolekci HardWear (ano, tu, které je tváří Lady Gaga a Zoe Kravitz) a na průšvih bylo zaděláno. Já jsem se tím ověsila od hlavy skoro až po paty a odmítala jsem to sundat! Samozřejmě, že jsem musela aspoň s tím prstýnkem odejít (po zaplacení samozřejmě, mají tam dost přísnou ochranku :-). Ta kolekce je jak dělaná pro… no řekněme to kulantně, ženštější postavy. Řetízek není tak pidi, že na mě ani nebyl vidět, ale je přesně takový, co od šperků očekávám – odráží mojí osobnost. Je velký, trochu drsňácký, ale pořád elegantní. Navíc ty přívěšky jsou odepínací, takže jak náramek, tak řetízek, můžete nosit na milion způsobů.


Při téhle fotce se mě Lucka snažila navigovat, kam se mám dívat a jaký výraz mám mít. Pak prohlásila, že se na každé fotce tvářím jako panenka Mária a já se musela jít znovu namalovat, jak moc jsme se smála. Ale ty řetězy jsou nádherné, že jo?


A jestli si myslíte, že “na to nemáte”, tak já vám něco povím:
Tiffany&Co. sami sebe nazývají demokratickou značkou. Což znamená, že si tam každý dokáže najít to, co mu vyhovuje (jak stylově, tak finančně). A taky to, že se k vám prodavačky budou chovat úplně stejně mile, ať už si kupujete náhrdelník za 3,5 tisíce, nebo prsten za 3,5 miliónu!
Když už jsme u té obsluhy, všechny ženy u Tiffanyho jsou tak milé a normální, že se tam NIKDY nebudete cítit, jakože tam nepatříte. Což se mě stává běžně ve většině butiků v Pařížské :-).
Doporučuju vám prohlédnout si dole ty nejkrásnější diamanty a v druhém patře pak všechny ty nádherné módní kolekce.
A ještě jedno doporučení na závěr – když to stihnete, běžte se tam byť jen podívat. Ať mi můžete dát za pravdu, jak milí tam jsou a jak nádherně ty jejich šperky vypadají. A vyfoťte se u toho jejich úžasného vánočního stromku. To je fotka na instáč jak vyšitá.

A když jsem se takhle producírovala po Pařížské, všichni turisté zachumlaní v péřovkách byli u vytržení. Takže mě v jednu chvíli fotila Lucka + 100 Japonců :-). Ale bylo to nádherné dopoledne, za které musím také poděkovat Karin, která nás měla u Tiffanyho na starosti a kromě toho umí nejkrásnější mašličku na těch omamných tyrkysových krabičkách (má to potvrzené, vyhrála “vázací” Tiffany soutěž v Londýně). A aby bylo jasno, tohle není placená reklama, ale má celoživotní láska a partnerství, kterého si moc vážím.

Krásný den a dejte mi vědět, jestli už od Tiffanyho něco máte, nebo co byste si přáli od něj mít.
Xo, Vaše
podpis_ja-1

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.