TAK TROCHU JINÁ PŘEDSEVZETÍ 2019

moda & styling Mar 12, 2021

Krásný den, moji milí… A rovnou dodávám i KRÁSNÝ CELÝ ROK! Všichni už jsme zpátky v pracovním procesu, kromě pár šťastlivců, kteří ještě jezdí na slonech v Thajsku, ale i ti se jednou vrátí zpátky 😉

My bez slonů se už chystáme “sníst svou žábu” a vlítnout do nového roku jako motorová myš (taková malá prohlídka ZOO na začátek). A já jsem se rozhodla, že vám poodhalím své ani ne tak předsevzetí, jako spíš plány na tenhle rok. A navíc mám pro vás malý dárek – na konci článku najdete 2 šablony, které si můžete stáhnout, vytisknout a do kterých si můžete napsat své plány, ať už soukromé nebo pracovní. A navíc i vzor deníku vděčnosti, o kterém už jsem několikrát psala!

Proč je dobré si ho psát, k čemu to je a jaký zázrak to dokáže přivolat, si můžete přečíst třeba v článku TADY nebo TADY.

Šablony buď myší přetáhnete na plochu nebo kliknete na pravé tlačítko myši a uložíte do požadovaného souboru a vytisknete.

 

MOJE PLÁNY 2019
Pokračovat v tom, co jsem začala loni: postavit své dvě firmy na nohy, dát blogování nový švuňk a vystoupit ze své komfortní zóny a zkusit něco nového.

1. BUSINESS: Tím vás nebudu zatěžovat, protože každý z vás má své práce dost. Jen se budu muset opravdu naučit přesně a precizně plánovat svůj čas a delegovat to, co můžu.

2. BLOGOVÁNÍ: Tak dlouho toužím po svém youtube kanálu, že ho prostě už musím udělat! A k tomu ještě toužím natáčet každý týden mluvené podcasty. Co to je a kde to najdete vás naučím 😉 Z čehož vyplývá, že bych moc uvítala do týmu nějakou mladou duši, která je technologicky opravdu zdatná (narozdíl ode mne) a pomohla mi se všemi hi-tech vychytávkami, které youtube, podcasty a další volovinky obnáší.
“Žijeme v době zlaté éry internetu. A jestli cokoli ‘prodáváte’ (ať už znalosti, produkt, službu, své jméno…), potřebujete získat pozornost!”

3. NOVÉ VĚCI: Kromě těch výše zmiňovaných pracovních, strašně toužím po kaligrafickém kurzu! Jak by řekl můj tatínek: Kam na ty krávoviny chodíš?! 🙂 Ale sleduju na instagramu kaligrafická videa a neumím ani popsat, jak mě ten pohled na ladné tahy perem nebo fixou uklidňují.

Taky bych se chtěla naučit hrát na piano (což s mýma prstama délky pětiletého dítěte půjde dost ztuha) a jezdit na koni (protože jsem se jich nebála, když jsem byla malá a teď jo, aniž by mi ti chudáci cokoli špatného udělali 🙂 ). Zatím jsem si našla ten kaligrafický kurz. Stáje jsem ještě nehledala 🙂
“Ať už se rozhodnete dosáhnout v novém roce čehokoli, vaším hlavním cílem by mělo být dosažení vlastního štěstí! Ať už pro vás ŠTĚSTÍ znamená cokoli.”
Přeju vám tedy do nového roku spoustu odvahy a hodně trpělivosti.
Tak schválně, kolik z těch 4 bodů, se týká přesně vás? A jestli ani jeden, máte mou hlubokou úctu a obdiv! A my ostatní už aspoň víme, jak na odstranění pracovat.

Přeju vám nádherný zbytek týdne a určitě mi napište do komentářů, jak jste na tom. Myslím, že už se tady všichni známe tak dobře, že se nemusíme stydět přiznat, jak na tom jsme, že ne? 😉 Děkuju za to, jestli jste dočetli článek až sem, za váš čas, který se mnou trávíte a moc si přeju, abych vám třeba aspoň o trošilinku ulehčila každodenní život. Snad se mi to daří!


Xo, Vaše

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.