PROČ JE NÁVŠTĚVA KOSMETIKY (aspoň jednou za čas) TAK DŮLEŽITÁ?

kosmetika Mar 11, 2021

Kosmetička z teplického salonu Babor se jmenuje Lenka a je to jedna z nejmilejších bytostí, kterou jsem poznala. Děkuji, Leni!!!

Já vím, já vím… pořád vám vtloukám do hlavy, že se o sebe musíte starat, protože když to neuděláte vy samy, nikdo jiný to za vás neudělá. A je lepší začít zavčasu, než to horko těžko dohánět po čtyřicítce!

Vezměte si příklad ze mě! Do svých 40 let jsem se neodličovala. Do toho kouřím, miluju slunce… Takže moje pleť vypadala jako šedivá šupinatá zrůdnost z východoněmeckého hororu.

DVA ROKY opravdu tvrdé odborné práce zabralo, než jsem pleť dala do kupy. Začala se správně odličovat (jestli jste nečetly článek, tak TADY), pravidelně přidávat kolagen (důvody v článku TADY) a používat krémy s ochranným faktorem proti UVA a UVB záření.

Proto ze zkušenosti doslova na vlastní kůži vám můžu kázat o tom, že pečovat o sebe není ztráta času nebo marnivost!!! Jestli nechcete ve 40 vypadat na hezkých 60, zkuste pro sebe aspoň někdy něco udělat. A návštěva kosmetického salónu je nezbytnost a už dávno ne jen předražený luxus!

Nejdůležitější je, uvědomit si, že i když vám někdo doporučuje super krém, tak pro vás rozhodně nemusí mít takový užitek, jako pro dotyčnou. Každá pleť je jiná a každá potřebuje specifickou péči. Jasně, že některé produkty fungují přes celé spektrum typů pleti. Ale máte-li jakékoli, byť sebemenší, problémy, jednoznačně skočte do “kosmeťáku” 🙂 Tam na vás mrknou odborníci a přesně doporučí věci, ze kterých získáte co nejvíc benefitů.

V novém videu se můžete mrknout, jak teď vypadá nejen procedúra samotná, ale i prostředí salónů. Co já si pamatuju, naposledy se chodilo na kosmetiku do Hygie a po revoluci do předělané kočárkárny 😀

 

Ještě jednou musím poděkovat holčičkám z Baboru, které nejen, že pracují s dokonalou značkou, ale samy jsou dokonalé. Tak nádherně jsem se cítila fakt snad jen u nich!

Takže kdybyste zatoužily po stejné zkušenosti, vyberte si nejbližší salón BABOR na cz.babor.com a běžte si vyčistit obličej… i hlavu. Poděkujete mi později 😉

Mějte se nádherně a dejte mi vědět, jestli jste někdy na podobném ošetření byly!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.