POTŘEBUJETE DOKONALOU PLEŤ BĚHEM 10 MINUT? Tak TOHLE opravdu funguje!

kosmetika Mar 11, 2021

Tentokrát začnu trošku obšírněji, abyste pochopily, že značky, se kterými spolupracuji, nejsou jen klienti. Že jsem si je vybrala já, ne naopak. Že je používám leta letoucí, kdy jsem o nějakých blogerských projektech ještě neměla ani ponětí. Že celá spolupráce vyrostla tak nějak hezky organicky.

Proto vám můžu spoustu produktů doporučovat s naprosto čistým svědomím (a hezkou pletí) 🙂

Můj příběh s Babor kosmetikou začal už skoro před 10 lety. Měli salón vedle mé tehdejší kanceláře a já jsem před jejich výlohama denně fotila své outfity. Tak moc se mi ten salón líbil, až jsem prostě vlezla dovnitř. Netušila jsem, co je to za značku, odkud pochází, ani jak se to vyslovuje!

Nechala jsem si tenkrát poradit a zakoupila svoje první ampule. Těmi je totiž Babor proslulý. Svým anti-aging programem a právě ampulema. Skleněné “nádobky” s koncentráty, které vyřeší v podstatě cokoli, co s pletí chcete udělat hned TEĎ.

Pamatuju si, že jsem z toho svého “poprvé” zážitku byla úplně vykulená. Do té doby jsem totiž přemýšlela tak, že když má na sobě krém napsáno, že je proti vráskám, tak to vlastně nic neznamená a nikdy mě vrásek nezbaví, že to tak prostě v tomhle beauty světě chodí. Jako úplně první jsem si koupila ampule Lift Express a to mi prostě musíte věřit, mě vám jedna jediná ampule vypnula obličej tak, že jsem si připadala, jako když mi je 15!

Od té doby je průběžně kupuju všem svým kamarádkám jako dárky, protože prostě lepší dárek pro ženu neexistuje 🙂 A mimochodem, můj nejlepší kamarád je ode mne dostal jednou k narozeninám a od té doby se neustále dožaduje další várky ampulí od BABO Raď (takhle jí přejmenoval 😀 ).

Dnes vám ale chci ukázat jejich další fenomenální produkt/y, které fungují tak, jak slíbí. Ona ta německá preciznost má vážně něco do sebe! A navíc jsme se s těmi úžasnými ženami, které Babor v ČR řídí, že pro vás připravíme speciální nabídku, kterou najdete jen u mě. Ale o tom až zachvíli…

Tyhle hydrogelové zázraky mají teď čestné místo u mě v koupelně. Taky i proto, že si je dost šetřím, ono to není zrovna nejlevnější záležitost. Když já prostě ve svém věku už vím, že když se o ten obličej nepostaráte pořádně, dostanete se do stadia, kdy už to jinak, než invazivním zákrokem “nezachráníte”. A taky vím, že není nic lepšího, než investice sama do sebe (a teď nemluvím jen o kosmetice 😉 ).

3D Hydro-Gel masky z kolekce Doctor Babor se vyrábí pro rty a okolí úst, pod oči a na celý obličej. V každém balení jsou 4 kusy (u oční masky jsou 4 páry), jsou ze silného gelu, chladí… a mají OPRAVDU okamžitý efekt! Když jsem (s těžkým srdcem, haha) dávala vzorky na ozkoušení své kamarádce beauty blogerce, psala mi naprosto nadšená, že tohle ještě neviděla. A ta už, přátelé, viděla všechno 🙂

Stačí si je přiložit na 10-15 minut a celý den budete přijímat komplimenty! Já si je, jak jsem už říkala, dost šetřím na speciální příležitosti. Stejně jako ampule. Možná právě proto je ten efekt tak obrovský 🙂

Celé to kouzlo je v tom, že je to hydratační bomba, speciální mix kyseliny hyaluronové a extraktu… teď si to nepředstavujte, z hnědého planktonu! Teda, to jsem vědět zrovna nemusela, ale když to funguje tak, jak to funguje, ať jsou tam klidně nastrouhané netopýří drápky 😀

Hodně vychytaná je obzvlášť ta maska na celý obličej, která je složená ze dvou separátních částí, takže perfektně sedne na všechny typy obličeje. To ta moje kamarádka beauty blogerka hodnotila taky kladně, prý jí nikdy žádná neseděla.

Takže jestli si chcete udělat radost a na hoooodně speciální příležitosti (člověk chce přece na tom firemním večírku/prvním rande/žádosti o ruku… vypadat nejlíp, jak může, že?) si pořídit něco, co skutečně funguje a dokáže vám vypnout a rozjasnit pleť během 10 minut, tak jsou to tyhle hydrogelové masky!

Už jsem vám několikrát říkala, že když se s nějakou značkou rozhodnu spojit své jméno, musíte z toho bezpodmínečně mít něco i vy. V Baboru jsou naštěstí tak úžasné ženy, že samy přišly s nápadem hned dvojího slevového kódu. Aby si mohly tyhle zázraky užít nejen ženy, které do sebe investují pravidelně, ale i ty z vás, které nemají zrovna teď peněz nazbyt, ale stejně péči o svou pleť nezanedbávají.

Takže!

1. varianta: Při nákupu hydrogelové masky na obličej, rty a oči dostanete celé velké balení (7 ampulí) Hydra Plus úplně zadarmo! Stačí do objednávky napsat kód ALENKAMAXI

2. varianta: Při nákupu ampulí Algae Vitalizer a Hydra Plus dostanete na vyzkoušení 1 masku 3D Hydro-Gel Face Mask zadarmo! Stačí do objednávky zadat kód ALENKAMINI

AKCE PLATÍ DO 21. SRPNA 2019

Doufám, že mi po vyzkoušení napíšete, jak jste byly stejně vykulené, jako já 🙂 Mě totiž strašně baví se s vámi dělit o tipy na produkty, které v podstatě nikdo nezná, ale které jsou opravdu funkční a dělají to, co slibují, že udělají.

Mějte nádherný den a hydrataci (a dodržování slibů) zdar!

Z celého svého srdce děkuji firmě Babor (Jarušce, Lucce, Aničce i Nikolce) za to, že se rozhodla se mnou spolupracovat a věnovat mi pro vás tak skvělé bonusy

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.