PODZIMNÍ TREND: KOSTKOVANÉ SAKO

móda & styling Mar 06, 2021

Tak jsem se těšila, až vám nafotím první outfit s novýma vlasama, až jsme se k němu dostali až v neděli a to už nešlo jinak, než v culíku. Ale slibuju, že už brzo. Aspoň na insta jste už výsledek mohli vidět. Teda ne, že by bylo o co stát 🙂 Vypadám trochu jako po napadení smečkou vlků, kteří urvali, co mohli. Ale však ono to doroste. Čímž jsem chtěla říct, že jestli máte některá z vás nastavené vlasy, tak je dolů dejte jen v nejnutnějším případě. Protože s těma krátkýma je taková práce! Ale naštěstí se nade mnou slitovali v salonu Fellini a protože jsou to specialisti na produkty Oribe, tak mě prý naučí, jak s tím mým chmířím pracovat. Netušíte, jak se na to těším!!!

Jak už jsem říkala, tenhle outfit byl nedělní = vycházkový. Ale nosím ho pořád do omrzení i přes týden, jen “tepláky” vyměním za kožené kalhoty. Tenhle kašmírovo-hedvábný šátek od LV je jediná “pologovaná” věc (kromě jejich diářů, ty jsou taky super), kterou jsem ochotná nosit. A jestli vám můžu poradit, až budete sestavovat svůj vánoční wish list, dejte ho tam. Hřeje jako blázen, vždycky vypadá dobře a v parku si na něj můžete sednout jako na deku 🙂 . Já měla už černý a nosila jsem ho snad 10 let. Do té doby, než se objevil Kevin a jednou se rozhodl, že mi udělá radost a vypere mi. Tak ho vrznul do pračky pěkně na 60° a místo kašmírové nádhery jsme vytáhli hodně ošklivý hadr na podlahu. Představte si, mě to bylo tak líto, že jsem i slzu uronila. On totiž ten šátek za těch několik let už dost podražil. Proto je to fakt investice, ne jako tričko z háemka, na kterým mávnete rukou, když se vám při praní srazí. Ačkoli, mě rozčílí i to 🙂 .

Tak jsme probrali účes, outfit a teď by mě zajímalo, jak se máte vy! Mě vám to někdy tak mrzí, že už platformy na blogování nejsou trochu víc interaktivní. Já už asi nebudu úplně v blogovací kondici, až místo čtení písmenek a prohlížení fotek, si budete s dotyčnou rovnou povídat. Sice pak nevím, kdo bude pracovat, ale zábavné to určitě bude.

A když už jsme u té interakce, tak mě napadla jedna věc. Nemáte některá z vás velikost 40, 42 nebo 44 (boty 38-39)? A nechtěly byste se někdy stavit za mnou ve Škole stylu (Praha 7)? Vytřídila jsem opět šatník a botník a mám toho vážně požehnaně. Tak třeba by to některé z vás udělalo radost. Většinou se cena věcí pohybuje kolem 100 Kč, takže i kdybyste si měly s kámoškou udělat výlet do Prahy na jeden den, určitě by se vám to vyplatilo. Co myslíte? Zvažte to a komu by se to hodilo, prosím, napište mi do komentářů.

 

 

Bohužel si Kevin vymínil, že kdykoli mě musí fotit, má právo vybrat jednu fotku, která je podle něj nejlepší a já vám jí musím ukázat. Takže teď je to tahle 🙂 . Byla úplně poslední a já na ní radostně tleskám, že máme hotovo. Tak to berte, že tleskám vám a povzbuzuju vás, ať máte i vy brzo hotovo 😉 . Mějte se krásně a rozmyslete si to s tím bazárkem.
Xo vaše
podpis_ja-1
Blazer – ZARA

Shirt – ASOS

Trousers – H&M

Scarf – LV

Sunnies – RAY-BAN

Earrings – H&M (old)

Bag – CHANEL

Shoes – GUCCI

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.