MOJE IKONICKÉ PRODUKTY V PÉČI O PLEŤ

kosmetika Mar 11, 2021

 

Krásný den, moji milí! V minulém článku jsem vám ukázala svoje #musthave kousky z šatníku a dnes je řada na ikony v péči o pleť. Už jsem vám je zmiňovala několikrát, ale to je jen důkaz, jak moc je oceňuji.

Než jsem začala blogovat, mou “specializací” byla jen móda a styling. Krém jsem používala jeden a odličovala se micelární vodou. Pak jsem začala sledovat práci zahraničních blogerek a i když byly v mém věku, mezi mnou a jimi byl obrovský rozdíl (teď nemyslím velikost oblečení, to samozřejmě taky 😀 ). Na každé fotce, na každém videu jsem viděla, jak jejich pleť září a je taková “čerstvá”. Moje byla šedivá. DOSLOVA! O nějakém lesku jsem si mohla nechat jen zdát.

Přisuzovala jsem to tomu, že kouřím, tak co se divím. Až mě jeden den dostala do rukou kosmetička Andělka, která pracovala se značkou Dermalogica (neznala jsem ani jednu 🙂 . Ta mi poprvé vysvětlila, co znamená DVOJÍ ČIŠTĚNÍ PLETI a já začala hledat veškeré dostupné informace. A pochopitelně jsem zjistila, že všechny ty mnou obdivované ženy tohle provozují pravidelně jako součást jejich rituálu v péči o pleť.

Pustila jsem se do toho a po pár týdnech se stal zázrak! Už mám taky zářivou pleť! A to je mi 45 a pořád kouřím (já vím, nechutné 🙂 ). Ale přišla jsem na to, že bez trochu úsilí a správných produktů nezmůžete nic. Abych to zkrátila, tyhle produkty, o kterých píšu, používám už víc než rok a jestli je jednou přestanou vyrábět, tak jsem v hájíčku!

 

Mimochodem, nedávno jsem si vymyslela projekt, že ve spolupráci s jednou beauty blogerkou, kterou sleduju a vážím si jí, pro vás nafotíme takovou “výměnnou akci”. Ona mě nalíčí a já jí obléknu 🙂 . A víte, co mi na to napsala? “Já to beru! Ty máš pleť jako mimino, ty se budeš líčit skvěle.” Tak potřebujete jiný důkaz toho, že to fakt funguje?!

A tohle jsou ony – ikonické produkty, které používám víc než rok KAŽDÝ DEN!

1. DVOJITÉ ČIŠTĚNÍ s Precleanse olejem + Intensive Moisture Cleanser Ten olejíček můžete mít i ve formě balmu, který je také na olejové bázi. Já používám rovnou olej a mám ho v “cestovní” velikosti, protože ho pořád tahám s sebou. Mimochodem, mám ho už půl roku a pořád tam je. Samozřejmě je výhodnější, pořídit si ho v klasickém balení, ale já na tohohle mrňouse nedám dopustit. Jako druhý krok následuje čištění mlékem (to je teď novinka a na zimu je to fakt požehnání). Řeknu vám, že po dvojitém čištění (na které stále používám Foreo Luna Mini2) mám opravdu na obličeji místo kůže samet!

2. “SPACÍ” KRÉM Sound Sleep Cocoon. Ať jsem hledala, jak jsem mohla, já prostě nenašla nic, co by mi do rána vykouzlilo odpočatý obličej. Není to klasický krém, ale má gelovou konzistenci a tak zvláštně voní – přírodou. Podle mého skromného mínění je tohle absolutně neprávem přehlížený produkt od Dermalogicy 🙂 Já osobně, kdybych si měla vybrat jen jednu jedinou věc, tak je to právě tenhle krém!

3. KAŽDÝ DEN RÁNO: Sérum vitamínu C + intensivní Moisture Balance krém. Tyhle dva produkty dokážou to, že mám obličej “šťavnatý” (ne mastný!) až do večera. Protože do té doby jsem každý krém “vcucla” během dopoledne a odpoledne už jsem měla pod makeupem šupiny jako kapr o Vánocích.

Protože vím, že ne každý má takové finanční možnosti, aby si mohl pořídit všechno, pokaždé se snažím doporučit tu “jednu věc”. U Dermalogica je to trochu Sophiina volba 🙂 . Ale i když jsou jejich krémy fantastické, stejně vám doporučím ty dva čisticí zázraky. Protože bez pořádného očištění pleti na noc na sebe můžete patlat svěcenou vodu a stejně ničeho nedocílíte. Můj obličej teď a před několika lety je toho jasným důkazem!

Mějte krásný den, happy shopping/pampering, a kdybyste měli jakékoli dotazy k produktům – který si pořídit, na jaký typ pleti, jestli vás trápí nějaký konkrétní problém a co s tím, jsem tu pro vás!

A samozřejmě i Natálka je připravená vám poradit na oficiálním instagramovém účtu @dermalogica_czsk. A ještě něco: TADY najdete seznam salónů Dermalogica po celé republice, kde dostanete konzultaci s odborníkem (facemapping) ZDARMA!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.