JAK ZASTAVIT PADÁNÍ VLASŮ

kosmetika May 11, 2021

Krásný den, krásky moje! Tenhle článek je na speciální přání spousty z vás, které mi píšete, co dělat s extrémním padání vlasů. Když už se mě ptaly i moje blogerské kolegyně a dokonce moje maminka, začala jsem pátrat. Protože já mám napletené vlasy, tak tenhle problém nemám (nebo o něm aspoň nevím 🙂 ). Proto jsem se šla i já poradit, abych vám mohla doporučit produkty, které opravdu fungují, aniž si je můžu na sobě ověřit.

Notabene víte, že já jsem tělem, duší i vlasama Oribe holka 🙂 . Jenže značka Oribe je geniální především díky svým stylingovým přípravkům. Značka, o které vám budu psát dnes, je naopak specialista na péči o různě poškozené vlasy. Ale jinak je to úplně stejné Ferrari (kdo z vás mě čte déle, tak ví, co tohle přirovnání znamená 😉 ).

Příčin padání vlasů je tolik, že ne na všechny pomůže pouhá změna přípravků:

1. Problémy se štítnou žlázou

2. Nedostatek estrogenu během menopauzy a po ní

3. Hormonální změny během těhotenství nebo po porodu

4. Užívání “těžkých” léků

5. Nedostatek vitamínu A nebo železa

6. A jako nejčastější příčinu studie uvádějí stres. Zvláštní je, že vlasy nezačnou vypadávat ve stresových chvílích, ale zhruba dva až tři měsíce po nějakém silném emocionálním (nebo fyzickém) vypětí.

Takže jestli je tenhle problém u vás způsobený důsledkem ne úplně zdravého životního stylu, musíte prostě začít u té nejlepší možné kosmetické péče. V drogérii seženete už několik různých značek podpůrných (většinou kofeinových) šamponů na podporu růstu vlasů. Jenže všechny tyhle přípravky extrémně vysušují vlasy.

Proto vám na radu svých vlasových kouzelníků, se kterými pracuju, doporučuju tuhle speciální řadu Clinical Densifying od značky ALTERNA. Má se používat přesně v tomhle složení:

Pečující šampon

Ošetřující bezoplachová péče

Lehká pěna pro zhuštění vlasů.

A než se vám pokožka hlavy “srovná” a vypadávání vlasů už vás nebude trápit, touhle řadou nejen hojíte, ale dokážete s ní i z “pěti chlupů dvěma řadami” vykouzlit objem alá Saskia 🙂 .

Řeknu vám, že je mi trochu líto, že jsem musela tuhle řadu vyzkoušet na svojí mamince už teď. Protože by to jinak byl skvělý vánoční dárek. Je nadšená! Vzhledem ke svému věku, znalosti angličtiny i špatného zraku na čtení malých popisků, si navíc pochvaluje i to, že má přesně 3 produkty, které od sebe v pohodě rozezná a ví, jak jdou za sebou 😀 .

A samozřejmě, že jsem myslela i na vás! Jak jsem řekla, ALTERNA je taky Ferrari, a proto pro vás i tentokrát mám SLEVOVÝ KÓD!!!


AŽ DO 5. PROSINCE SI MŮŽETE NAKOUPIT COKOLI OD ALTERNY NA ESHOPU VÝHRADNÍHO DISTRIBUTORA PRO ČR A SR S 15 % SLEVOU.

STAČÍ ZADAT KÓD ALTERNA15.


A než začnete nakupovat, ještě vám chci říct jednu důležitou věc, o které jsem, já “beauty bloberka” neměla nejmenší ponětí. Stejně, jako se falšují designérské kabelky nebo oblečení, tak se “fejkuje” i luxusní kosmetika! Značka ALTERNA se poslední dobou začala kopírovat tak moc, že se vedení firmy rozhodlo o kompletní změnu designu. Na obrázku vidíte starou verzi obalu (s jednobarevným flakonem) a novou verzi obalu (se stříbrnou horní částí). Takže až s radostí najdete na nějakém eshopu produkty ALTERNA za “super cenu”, vzpomeňte si na moje slova. Můžete to být totiž kopie bez valných účinků, nebo originál, ale sehnaný někde pod rukou s prošlou dobou spotřeby. A to vám s kvalitou vlasů pomůže úplně stejně, jako ty kopie – nijak.

Přeju vám nádherný “good hair day” a dejte mi vědět, jestli tuhle značku znáte, nebo od ní něco používáte. A jestli máte podobnou maminku jako já, udělejte jí na Vánoce radost 😉



Za pomoc při přípravě článku děkuji společnosti SALON PRO, výhradnímu distributorovi značky ALTERNA.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.