Jak nosit krajku v běžném životě

móda & styling Mar 09, 2021

 

Krásný den, moje milé!
Původně byl tenhle článek naplánovaný jako předzvěst Valentýna. Ale pak mě napadlo, že užitečnější bude, když odpovím na další z vašich dotazů. Zněl: Jak mám nosit krajkové věci, když mi není dvacet a nechci vypadat jako v noční košili?

Moje odpověď zněla: Podívej se na moje nové webové stránky! Na polovičce fotek mám něco krajkového 🙂 A je to pravda, protože krajka je jeden z mých nejoblíbenějších prvků v mém šatníku.

Samozřejmě s přibývajícím věkem se krajka přesunula z “úplně průhledného krajkového topu” k “krajkové lemování na topu”, ale stejně z mého šatníku nevymizela.
Nejdůležitější pravidlo, které si zapamatujte: Vždycky krajku zkombinujte s nějakým “drsnějším” materiálem.

Jen tak nebudete vypadat jako v pyžamu, svatebních šatech, nebo pomatená 🙂
Krajka je totiž sama o sobě něžná, strašně ženská, taková nevinná. Takže potřebujete nějaký protipól, abyste vyvažovaly. Ideálně kůži/koženku, hrubou pleteninu nebo denim. Pak teprve vznikne ten správný kontrast, který každý outfit udělá zábavným a zajímavým, ale pořád vkusným.
Tady jsou příklady z mého šatníku a dole pod článkem najdete odvážnější varianty pro ty z vás, kterým je méně, než mně (nebo jsou mnohem odvážnější, než já).

 

Ať se vám krásně kreativně kombinuje!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.