CO SE STANE S VAŠÍ PLETÍ PO 35. ROCE A NIKDO VÁM TO JEŠTĚ NEŘEKL

kosmetika Mar 11, 2021

 

Krásný den, moji milí! Dnes vám prozradím něco, co bych si moc přála, aby mi ještě v mém mladém věku řekla moje maminka. Protože bych měla šanci se připravit na to, co mě čeká ;-).

Rodiče nás učí, že v 6 letech půjdeme do školy a budeme muset začít ráno vstávat. Že v 15 dostaneme občanku a přebíráme za sebe odpovědnost a že v 18 můžeme začít pít a udělat si řidičák. Ale nějak nám, ženám, zapomněli říct, že v 35 se nám začne měnit obličej tak, že to někoho vyloženě zaskočí 🙂 .

Samozřejmě, že to u někoho může být dřív, někdo má lepší genetické předpoklady a bude tuhle změnu řešit později. Ale za sebe mám pocit, že to snad bylo přesně na den mých 35. narozenin! To si takhle ráno vstanete, podíváte se do zrcadla a obličej má zničeho nic úplně jiný tvar i odstín, pleť je najednou o dost unavenější a šedivější! Protože přesně kolem tohoto roku začíná naplno pracovat proces stárnutí. Ubývá kolagen, takže pleť přestává být pružná a zářivá, najednou vám vyskáčou vrásky i tam, kde byste je nečekaly. Hlavně ty mimické! V tu chvíli jsem litovala každého úsměvu, který jsem do té doby někomu věnovala :-).

A v tu chvíli mi došlo, že péče o pleť už není jen příjemné zpestření dne, ale nezbytnost, kterou už nikdy nebudu moct podceňovat. A samozřejmě mi docvaknul i fakt, že jsem o svůj obličej měla začít pořádně pečovat už DÁVNO před 35. narozeninami!

Takže dámy, jestli jste tenhle životní milník ještě nepřešly, prosím, opřete se do toho dřív, než bude pozdě. Jen tak máte šanci oddálit příznaky stárnutí o nějaký ten rok a nebudete muset ve 40 běhat po botoxech 😉

Proto jsem se rozhodla spojit s francouzskou značkou Yves Rocher a ukázat vám řadu kosmetických produktů, kterými dokážete přesně to, co jsem popisovala. Protože buněčná obnova pleti se nastartuje už za 72 hodin od nanesení produktu!!!

Řada Anti-Age Global je, stejně jako všechny jejich produkty, čistě rostlinná, veganská a všechny obaly recyklovatelné. Jinými slovy win win situation 😉

Dostala jsem k vyzkoušení celou řadu (a to bych nebyla já, abych holčičky z Yves Rocher nepřemluvila k tomu, aby mi poslaly ještě stejný balíček pro vás jako výhru v soutěži, která bude na mém Instagramu!):


Nejsem úplně zastáncem toho, mixovat různé produkty od různých značek. Jsem stará škola a nejradši mám, když můžu používat celou řadu jedné značky, protože oni vědí, proč to tak dělají a jak se vzájemně produkty mají doplňovat.

Ale kdybych vám měla doporučit jen jeden produkt z téhle Anti-Age Global řady, určitě by to bylo SÉRUM!

Můj soukromý tip: Jestli mě sledujete na Instagramu, tak ze stories víte, že “jak to má pipetku, tak je to jako z laboratoře a musí to fungovat” 🙂 Ačkoli je tohle velmi neprofesionální popis, musíte mi věřit, že jsem ještě nezkusila sérum, které by nefungovalo. A s tímhle to není jinak. Má skvělou texturu, lehce se zapracovává a glowing efekt je dokonalý!


SPECIÁLNÍ AKCE JEN PRO VÁS!

SE SLEVOVÝM KÓDEM: SCHOOL
ZÍSKÁTE SLEVU 200 Kč při nákupu nad 899 Kč


Neplatí na nákup v outletu, na Beauty boxy a sady. Platí do 18. března 2019.

Budu moc ráda, když se v komentářích podělíte o své zkušenosti. Jak se stárnutím, tak kosmetickými zbraněmi proti němu. A samozřejmě i se zkušeností s 35. narozeninami 🙂

Mějte nádherný den!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.