BOHO STYL

móda & styling Mar 05, 2021

V době, kdy budete číst tenhle článek, já budu:

- o rok starší
- o spoustu zkušeností moudřejší
- sedět ve vlaku (ne v kočáru) do Vídně 🙂

Když se dívám na tyhle fotky, chce se mi s úsměvem říct – no jo, to sis ještě mohla dovolit, to ti bylo teprve 42. Přesně, jako když jeden 90 letý lauerát Nobelovy ceny prohlásil, že jediné, čeho v životě lituje, že si v 80. neuvědomil, jak mladý je.

A tenhle rok mi dal vážně zabrat. Přišla jsem o milovanou Růženku i o nejlepšího kamaráda, kterému se málem podařilo zničit mě i mou firmu. Po pěti letech (nebo tak nějak) už nejsem single. Dohnaly mě všechny hříchy mládí. A protože už jsem oficiálně stará, tak můžu udělovat rady, aby vás nemělo co dohánět:

1. plaťte daně včas
2. každý večer si odličte obličej

I když to zní takhle spojené dost divně, tak tohle jsou 2 věci, které bych velmi úderně vysvětlila dvacetileté Alence. Protože to pak stojí spoustu energie, síly a peněz dát to zpátky do pořádku. Oboje!

A ještě zbývá dovysvětlit poslední bod – ten vlak. Do Vídně jedeme všechny tři Áčka (Alex, Anička a jÁ 🙂 ) fotit projekt, o kterém vám řekneme už hodně brzo. Původní záměr byl nafotit jaro/léto, jenže když máme dneska těch pěkných 8 stupňů a člověk neví, jestli prší nebo už sněží, tak jsme musely trochu změnit plány. Ale snad se to povede. A samozřejmě se chystáme na schnitzel a sacher. Ovšem já osobně se nejvíc těším na ten vlak! Já tím nejela… no ani nepamatuju.

Co si ovšem pamatuju byla moje úplně první samostatná cesta vlakem za babičkou do Ústí. Bylo mi 5, měla jsem svůj kufírek a cítila se, že mi patří svět. Přesně do té doby, než jsem zjistila, že průvodčí dostala od mých rodičů instrukce, že mě má hlídat. A co bylo ze všeho nejpotupnější, když jsem z okna viděla, jak moje maminka s tatínkem jedou celou cestu v autě podél kolejí a hlídají mě zvenčí 😀 Takže jestli tenhle článek budou číst: mami, tati, já už vám dávno odpustila 😉 .

 

Tak snad vás moje ohlédnutí a poučování nezdolalo a přeju vám krásný nový týden. Ať je plný energie (a odličování 🙂 )!
Xo vaše
podpis_ja-1

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.