4 tipy, jak neumrznout a zůstat stylová

móda & styling Mar 09, 2021
 

Krásný den, moje milé! Tohle je sice úplně první článek na “nový” blog, ale vzhledem k tomu, že celý redakční systém je pořád stejný (wordpress), nebudeme kolem toho dělat žádné caviky (nebo cavyky?? 🙂 )
Začneme zgruntu a čím jiným, než stylingovými tipy, ať je vám článek co nejvíc k užitku a až se vydáte na nákupy do víru slev, tak vás, doufám, bude inspirovat.

STYLINGOVÝ TIP 1: CO NOSIT MÍSTO PÉŘOVKY
Zimu všeobecně nemám v lásce. Ale co mě na ní nejvíc drásá je pohled na nádhernou ženu v úžasném outfitu, přes který obleče… bundu na lyže! Pravda, ještě mnohem horší varianta je lyžařská bunda, kterou si obleče muž na oblek.

Jestli žijete v domění, že jediné, co vás uchrání od chladu, je buřtová péřovka ála panáček Michelin, tak už dávno ne. Kabáty z umělé kožešiny nebo ze směsi vlny a kašmíru dokážou úplně stejné zázraky a ještě vám nezničí váš jinak vymazlený outfit.

STYLINGOVÝ TIP 2: JAK NOSIT SUKNI V ZIMĚ
Na tohle se mě ptala spousta z vás. Protože, díky mně (well done, Alenko, well done 🙂 ), jste ze svého repertoáru odstranily tělové silonky a teď řešíte problém, co ke světlé sukni, když se vám do černých punčocháčů nechce.

Všeobecně v zimě nosím sukně minimálně a když už, tak dělám tenhle trik: kupuju si sukně, které jsou v délce do půlky lýtek a nosím k nim vysoké kozačky, které sahají pod okraj sukně. Takže i když si k tomu vezmu černé silonky nebo jégrovky, nejsou prostě vidět.

STYLINGOVÝ TIP 3: JAK NOSIT KRÁTKÉ ŠATY V ZIMĚ
K šatům si oblečte černé silonky a mějte na paměti moji mnemotechnickou pomůcku: Čím průhlednější silonky, tím dokonalejší nohy byste měly mít. Takže jestli máte velikost 44+ (jako v mém případě), oblékám zásadně silonky, které jsou neprůhledné. Opticky to zeštíhlí a když je v nich příměs nějaké přírodního materiálu (bavlna, vlna), tak i zahřejí.

STYLINGOVÝ TIP 4: JAK BÝT POŘÁD V TEPLE
Zůstaňte doma zachumlaná v pyžamku. Kéž by to bylo možné, co? Ale teď vážně, chtěla jsem vám dát ještě jeden úplně konkrétní tip na nákup. Jestli sháníte opravdu (ale OPRAVDU) teplý župan, tak tohle je on. Já jsem na župany trochu úchyl, potřebuju, aby byl teplý, ňuňací a měl kapucu. A sehnat něco takového není snadné. Jestli máte doma studený odchov, tohle je pro vás svatý grál. Jen vás upozorňuju, že je v něm fakt strašné vedro. Proto jestli doma fajrujete, tak na něj zapomeňte, protože budete jak v saunovém světě 🙂
Kdybyste se chtěly mrknout na outfity “v pohybu”, přikládám vám i video.

Doufám, že vám pár mých fíglů pomohlo a strašně se těším, až se tady odteď budeme zase potkávat pravidelně, každý týden!
Mějte se nádherně a neumrzněte!
Xo, Vaše
podpisA_black
Fotky i video vzniklo za laskavé spolupráce se značkou F&F, kterou seženete v síti Tesco. Můj soukromý tip: Největší výběr mají v Letňanech, takže až budete na výletě v Praze, víte, co musíte zakomponovat do svého seznamu míst k návštěvě 😉

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.