VELKÁ NAROZENINOVÁ GIVEAWAY: ORIBE

kosmetika Mar 10, 2021

Krásný den, moji milí! Tak jsme se všichni dočkali. Blog tenhle měsíc slaví roční výročí a dárky by měl dostat ten, kdo se o jeho úspěch v blogerské konkurenci zasloužil nejvíc: VY, MOJI MILÍ ČTENÁŘI!

Proto ode dneška každé pondělí, středu a pátek (až do konce měsíce) budete moct vyhrát jeden z úžasných dárků od značek, se kterými dlouhodobě spolupracuji = vřele mohu doporučit. S každým z klientů jsme pro vás připravili balíčky produktů, které já sama používám a nedám na ně dopustit.

Každý soutěžní den bude patřit jedné ze značek a pod každým článkem najdete soutěžní otázku, na kterou můžete odpovídat v komentářích. Poslední soutěžní článek bude zveřejněn v pondělí 1. října a hned po té vylosuju z každého článku 1 výherce, tzn. 10 z vás snad udělám radost.

A aby to těm z vás, kteří nevyhrají hlavní výhry, nebylo líto, tak pro vás moji klienti připravili speciální slevové kódy při nákupu!


Tak tedy, začínáme…

První výhrou bude tahle sada vlasových přípravků značky ORIBE, do které jsem se zamilovala před rokem a speciálně u těchto dvou přípravků mám spotřebu na kamióny. Suchý šampon ve spreji a Suchý sprej na texturu jsou nejvíc prodávané výrobky ORIBE a naprosto právem.

Suchý šampon nádherně voní, nezůstanou vám na vlasech bílé skvrny a funguje okamžitě a hlavně celý den! Od té doby, co pravidelně cvičím a mojí specialitou je pocení hlavy (prý to nemá každý, ale já to mám teda extrémní), tak bez Gold Lust Dry Shampoo bych vůbec nemohla vylézt mezi lidi.

Dry Texturizing Spray je dokonalý vynález na objem vlasů a přirozený “rozcuch”. Geniální věc hlavně pro nás, které máme na hlavě pět chlupů dvěma řadama 🙂 .

Tohle všechno vyhraje jedna/jeden z vás, když mi odpovíte na otázku:

JAKÝ BYL VÁŠ NEJHORŠÍ VLASOVÝ PŘEŠLAP?

Co jste si provedli nebo nechali provést s vlasy a pak přemýšleli, kterým kanálem půjdete domů? 🙂


A protože v tomhle jedeme spolu, na každou otázku vám odpovím i já, ať se nemusíte stydět 😉 . Když mi bylo 20, nechala jsem si na Barbadosu uplést 180 copánků a o pár let později v Praze dokonce udělat dredy (blonďaté s růžovými konci). Tenkrát jsem si myslela, že jsem nejvíc cool. Ještě teď se mi moje kadeřnice směje, že mi kvůli tomuhle experimentu chybí na hlavě chomáče vlasů, které už mi nikdy nenarostou. Aneb ať žijí hříchy mládí.

Odpovídat můžete až do konce září a doufám, že se vlasovými katastrofami navzájem pobavíme!

 

A pro všechny, kteří chtějí “vyhrát” už teď, mi pro vás připravili v eshopu Oribe speciální “dárkový” kód, který platí od 10.9. do 10.10. K jakémukoli nákupu dostanete automaticky cestovní balení Dry Texturizing Spray. Při zadání kódu ALENKAORIBE (pro Slovensko ALENKAORIBESK) se vám na závěr objednávky odečte 1 koruna (nebo 0,1 Eur), tak se nelekejte 😉


Doufám, že se vám první výhra líbí a bude se vám líbit i těch 9 dalších! Držím palce a už teď se strašně těším na vaše odpovědi. Mějte nádherný den a uvidíme se zase ve středu…

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.